Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- شرکت تجلی از طریق پذیره نویسی به عموم عرضه خواهد شد.

قائم‎مقام شرکت تجلی در گفت و گو با خبرنگار ایران اکونومیست گفت: هنگامی که ما در حال طراحی شرکت تجلی و برنامه‎ریزی برای آن بودیم پروژه‎هایی را انتخاب کردیم که به لحاظ فنی و اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفته بودند و از سوی مشاوران فن تایید شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع از یک نرخ بازدهی به طور متوسط بین 39 تا 40 درصد در صنعت برخوردار هستند.
سعید باقری، قائم‎مقام شرکت تجلی با اشاره به اینکه شرکت تجلی از طریق پذیره نویسی به عموم عرضه خواهد شد؛ درباره تفاوت پذیره‎نویسی و عرضه‎های اولیه گفت: معمولا عرضه اولیه سهام‎ با کشف قیمت همراه است. به این معنی که شرکتی که قرار است سهام آن در بورس معامله شود با عرضه و مشخص شدن تعداد شرکت کنندگان کشف قیمت می شود و به نسبت تعداد شرکت کنندگان سهام عرضه می شود. اما پذیره‎نویسی چون فاقد کشف قیمت است و قیمت سهام از پیش مشخص است در یک بازه زمانی سهام پذیره نویسی می شود و در اختیار عموم قرار می گیرد.
باقری درباره پروژه‎محور بودن تجلی و ویژگی های چنین شرکت هایی اضافه کرد: هر شرکتی یک ماموریت دارد و برای خود رسالتی را تعریف می‎کند. مجموعه شرکت تجلی رسالتی که برای خودش تعریف کرده تکمیل زنجیره فولاد از معدن تا نورد است. به عبارتی ما پروژهایی که در این مسیر تعریف شده‎اند را انتخاب کرده‎ایم.
او ادامه داد: این شرکت‎ به جای اینکه پورتفویی (سبد سرمایه‎گذاری) از سهام یا دارایی‎های دیگر داشته باشد پورتفویی از پروژه دارد. پروژه‎هایی که هر کدام تا کنون 20 تا 30 درصد پیشرفت کرده و شرکت تجلی برنامه‎ دارد با جمع‎آوری منابع و تزریق مستقیم آن به پروژه‎ها، بتواند آنها را تکمیل کند. بنابراین عبارت پروژه‎محور بودن از این مفهوم می‎آید که ما مجموعه‎ای از پروژه‎هایی را داریم که در حال اجرا و تکمیل هستند.
باقری در ادامه توضیح داد: هنگامی که ما در حال طراحی شرکت تجلی و برنامه‎ریزی برای آن بودیم پروژه‎هایی را انتخاب کردیم که به لحاظ فنی و اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفته بودند. همچنین از سوی مشاوران فن تایید شدند. در واقع از یک نرخ بازدهی به طور متوسط بین 39 تا 40 درصد در صنعت برخوردار هستند.
او تاکید کرد: پروژه‎ها بر این مبنا انتخاب شدند و همه پروژه ها از بازدهی مناسبی برخوردار هستند.
قائم‎مقام شرکت تجلی درباره شیوه سودآوری سهام تجلی برای سهامدارانش نیز تشریح کرد: هنگامی که سهامداران جدید به شرکت تجلی اضافه می‎شوند سهامدار همین پروژه‎ها می شوند. پروژه‎هایی که در ابتدای مسیر هستند و به سرعت تکمیل می شوند با پیشرفت پروژه قیمت سهام نیز افزایش پیدا می کند. چون ارزش پروژه بالاتر رفته است.
او گفت: سود سهامدران معمولا از دو شیوه تامین می شود جمع جبری سود تقسیمی شرکت‎ها بعلاوه تفاوت ارزش سهام در تاریخ خرید و تاریخ فروش در دوره سرمایه‎گذاری . شرکتی مانند تجلی در ابتدای مسیرش شاید قسمت اول این معادله را که همان سود تقسیمی است کمتر داشته باشد اما ارزش‎افزوده‎ای که در قیمت سهم با توجه به رشد پروژه‎ها ایجاد می‎شود منفعت زیادی برای سهامدارانش به ارمغان می‎آورد. بنابراین سهامدارانی که وارد این شرکت می‎شوند با سهم خرد و سرمایه کوچک هم می‎توانند در پروژه های سودده و برتر حوزه معدنی و فلزی مشارکت داشته باشد. مزیت دیگر آن هم در قابلیت نقدشوندگی سهام آن نهفته است. در واقع سهامدار یا سرمایه‎گذار به فراخور نیاز مالی در طول مسیر برای تامین سرمایه مورد نیاز خود، می‎تواند این سهم را به تدریج بفروشد. یعنی هر روز هر چقدر نیاز دارد تعدادی از سهام را به فروش برساند چون مکانیسم بورس و بازارگردانی بر آن حاکم است در نتیجه نقدشوندگی راحتی دارد.
به گزارش روابط عمومی شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات؛ پذیره نویسی سهام شرکت تجلی از طریق عرضه عمومی سه شنبه 2 آذر سال 1400 در فرابورس ایران انجام می شود. در این عرضه 15 درصد از سهام شرکت تجلی از طریق سلب حق تقدم از سهامداران فعلی با هر سهم قیمت هزار ریال برای عموم مردم عرضه خواهد شد. شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات(51 درصد)، شرکت چادرملو(17درصد) و شرکت گل گهر(17درصد) از دیگر سهامداران شرکت می باشند. تجلی توسعه معادن و فلزات پیش از این و با افزایش سرمایه 620 هزار درصدی از یک میلیارد تومان به 6 هزار و 200 میلیارد تومان بزرگترین افزایش سرمایه تاریخ بورس را به نام خود ثبت کرده بود.
درحال حاضر این شرکت پروژه های زنجیره فولاد از معدن تا نورد، شامل گندله سازی، آهن اسفنجی و فولاد سازی را در دست احداث دارد و از پروژه های آتی می توان به ساخت اسکله بندر عباس و اکتشاف و استخراج از معادن جدید اشاره کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پذیره نویسی پروژه هایی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری فارس در اکسپو معرفی می‌شود
  • فارس با ظرفیت های مختلف خود به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود
  • ‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود
  • فارس با ظرفیت‌های متعدد به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود